Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 80 g di burro a pezzi
- 650 g di acqua
- 800 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1730.8 kJ / 413.7 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 61.9 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 789.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia
6h
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Impasto base per pane
1 Std.
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino
1 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Focaccia a bastone
5h
Focaccia barese TM6
4 godz.
Focaccia al latte
6 godz. 30 min