Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 149.6 mg
Alternatif tarifler
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Shredded Lettuce
10min
Gluten free madeleines
4h 25min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1 Std.
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Feta and Herb Muffins
35min
Brown rice
50min