Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 149.6 mg
Alternatif tarifler
Vegan bao sliders
Değerlendirme yok
Waffles
25 min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Sweet Potato Cake
6h
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2j
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 menit
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1j 20 menit
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2j