Cihazlar ve Aksesuarlar
番茄炖牛腩
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段50 克
-
干辣椒 切段2 支
-
番茄酱 如:梅林牌150 克
-
番茄 切块600 克
-
牛腩块 热水汆烫,3x3厘米700 克
-
干红葡萄酒50 克
-
桂皮1 块
-
八角2 个
-
盐2 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1270.2 mg
Protein
17.6 g
Kalori
833.4 kJ /
199.2 kcal
Yağ
6.8 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
17.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin