Cihazlar ve Aksesuarlar
红烧羊肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
8 人份
Malzemeler
-
花椒1 茶匙
-
八角2 颗
-
桂皮1 块
-
香叶1 片
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
葱 切片10 克
-
羊肉 切大块,汆水,洗净1000 克
-
水700 克
-
料酒20 克
-
老抽30 克
-
生抽50 克
-
冰糖30 克
-
蒜头3 瓣
-
青蒜 切碎3 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24.7 g
Kalori
1263 kJ /
302 kcal
Yağ
19.1 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
8.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin