Cihazlar ve Aksesuarlar
虾皮清炒西葫芦
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
淡味虾皮10 克
-
葱 切末15 克
-
油20 克
-
西葫芦 去蒂,对半切开后,切约3毫米片500 克
-
盐 约¼茶匙,依据个人口味调整1 - 2 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
231 mg
Protein
1.7 g
Kalori
298 kJ /
71.3 kcal
Yağ
5.3 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
4.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
妈妈的家常菜
12 Tarif
Çin
Çin