Cihazlar ve Aksesuarlar
干煸花菜
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
葱 切葱花2 根
-
油15 克
-
花菜 切小丁,洗净沥干300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
蚝油10 克
-
糖1 小撮
-
水10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
755.2 mg
Protein
3.2 g
Kalori
497.5 kJ /
119 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
1.2 g
Karbonhidrat
9.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季蔬食料理
15 Tarif
Çin
Çin