Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式蒸蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
6 人份
Malzemeler
-
丁香魚乾 去頭6 - 7 個
-
昆布4 克
-
水800 克
-
蛋4 顆
-
魚露20 克
-
青蔥 切蔥花1 支
-
熟白芝麻
-
韓國麻油
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
478.5 mg
Protein
6.2 g
Kalori
271 kJ /
64.8 kcal
Yağ
4 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
0.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品.蒸膳美
10 Tarif
Tayvan
Tayvan