Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 146.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crackers aux graines
35min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Tarte flambée au lard
40min
Salinu (sel corse à la noisette)
15 Min
Florentins
1h 10min
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Pain au levain
17 Std.
Ravioles à la courgette et au poulet
1h 10min
Couronne de challah au sésame avec œufs de Pâques
1h 45min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1 Std. 35 Min
Gressins italiens
1sa 55 dk