Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 146.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raviolis wonton frits et poêlée de chou aux cacahuètes
1h 20min
Tapenade de tomates
5 min
Focaccia aux olives
2 godz.
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 Std. 30 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Houmous aux tomates séchées
10 min
Gressins italiens
1h 55 min
Gressins au romarin
1 godz. 40 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.