Vitlök- och kalkongryta

Vitlök- och kalkongryta

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portioner

Malzemeler

  • färsk persilja skuren i bitar (5 cm)
    2 kvistar
  • vitlöksklyftor
    4
  • lök i kvartar
    100 g
  • olivolja
    50 g
  • vetemjöl
    20 g
  • vatten
    350 g
  • blandade grönsaker (t.ex. morötter, rotselleri, kålrot, se tips), skivade (2 cm)
    500 g
  • färsk timjan
    2 kvistar
    färsk rosmarin
  • grönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad
    2
    2 teskedar grönsaksbuljongpasta
  • salt plus extra efter smak
    ¼ tesked
  • svartpeppar, malen plus extra efter smak
    ½ tesked
  • kalkonbröst, skinnfria (se tips), skuren i bitar (3 cm)
    300 g
  • potatis oskalad, skuren i bitar (2 cm)
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1655 mg
Protein 22 g
Kalori 1305 kJ / 312 kcal
Yağ 14 g
Lif 6.3 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster