![Côtes de veau à la provençale Côtes de veau à la provençale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e96ad732b77908870d2cab0dcd6b0b7/Derivates/c75e097a8d339bbd46c0e8519e8624a95a552ba4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de gruyère coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 400 g de courgettes coupées en dés
- 400 g de tomates coupées en dés
- 200 g d'olives dénoyautées
- 30 g d'huile
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- 4 côtes de veau
- 50 g de mie de pain coupée en petits dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1852 kJ / 442.7 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 30.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 734 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 мин.
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Cabillaud au chorizo
35 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1ч. 45 мин.
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Roulés de poireau farcis au poulet
55 min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1ч. 30 мин.
Blanquette de veau
1 godz.
Jambalaya de poulet
40 мин.
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min