Cihazlar ve Aksesuarlar
金平炒牛蒡
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
8 人份
Malzemeler
-
牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)450 克
-
紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)80 克
-
油2 茶匙
-
純芝麻油2 茶匙
-
紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
-
米酒20 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
糖20 克
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
181.6 mg
Protein
1.3 g
Kalori
358 kJ /
85.6 kcal
Yağ
2.6 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
13.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
切片刨絲神器
19 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Değerlendirme yok
金棗、油豆腐山茼蒿沙拉
Değerlendirme yok
客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
Değerlendirme yok
防風草雞肉佐奶油檸檬醬
1sa 50 dk
莓果香甜酒
Değerlendirme yok
澤煮蔬菜鍋
Değerlendirme yok
香料糖漬薑汁
Değerlendirme yok
藍色夏威夷
Değerlendirme yok
費城牛肉起司三明治
1sa 5 dk
茶香拌飯
Değerlendirme yok
南印香料蛋佐菲達乳酪醬
Değerlendirme yok
熱情八角卡士達
Değerlendirme yok