
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rösti di verdure
- 800 g di patate pelate tagliate a metà o in quarti e infarinate
- 200 g di carote pelate
- 120 g di cipolle tagliate a metà o in quarti
- 200 g di zucchine spuntate
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di olio vegetale
- 2 cucchiai di farina bianca
Crema ai funghi
-
250
g di funghi champignon
veya 250 g di funghi cardoncelli, freschi - 80 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
-
100
g di vino bianco
veya 100 g di acqua - 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi (1 tazza)
- 15 g di amido di mais (maizena)
-
¼
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
veya ¼ di cucchiaino di dado per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 451 kcal / 1890 kJ
- Protein
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Lif
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 961 mg