Salada de beterraba e cenoura à brasileira

Salada de beterraba e cenoura à brasileira

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 doses

Malzemeler

  • cenoura
    300 g
  • beterraba crua cortada em pedaços (3x5 cm aprox.) que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    300 g
  • alface romana cortada em fatias que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    100 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    40 g
  • vinagre branco
    20 g
  • azeite
    60 g
  • sal
    1 c. chá de
  • raspa de limão
    2 c. chá de
  • sumo de laranja (½ unid. aprox.)
    40 g
  • xarope de agave
    20 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • flocos de malagueta seca
    ½ c. chá de
  • manjericão só as folhas picadas
    2 c. sopa de
  • cebolinho cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    10 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 694 mg
Protein 2.6 g
Kalori 941.8 kJ / 225.1 kcal
Yağ 15.4 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Karbonhidrat 21.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...