Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Majoran
- 20 g Ajvar, mild
- 2 Lorbeerblätter
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend
- 250 g braune Champignons
- Petersilie, zerzupft, zum Garnieren
- 4 EL Schmand
- Bauernbrot zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 859 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1h 20min
Gulasch
2 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1h
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Bauerntopf zum Schlemmen
45min