Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Majoran
- 20 g Ajvar, mild
- 2 Lorbeerblätter
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend
- 250 g braune Champignons
- Petersilie, zerzupft, zum Garnieren
- 4 EL Schmand
- Bauernbrot zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 859 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min
Hähnchen-Eintopf im Brot
2h
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Gyros-Paprika-Suppe
30min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h