Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蒸鸡
- 1000 克 鸡肉 (半只鸡),带皮和骨
- ½ 茶匙 盐
- 1 汤匙 绍兴花雕酒
- 1 小支 青葱
- 800 克 水
绿姜蓉
- 70 克 新鲜姜 ,拍扁 (参考贴士)
- 30 克 青葱 ,切段 (4公分)
- 60 克 食油
- 1 茶匙 鸡精粉 ,自制或市售
- 1 小撮 盐 ,适量调味
- 1 茶匙 糖
装饰
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- 1 条 新鲜红辣椒 ,切成薄片,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 449 mg