Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
veya harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indonesian white spice paste
35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Habanero Salsa
10min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2h 20 min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40 Min
Brown Sugar Syrup
20 Min
Warm satay bowl
1h 10min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25min