Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pancar, besleyicinin geniş kısmına sığacak parçalar halinde kesilmiş
- 300 g havuç, uçları kesilmiş
- 100 - 150 g Roman marulu, sert kök kısmı kesilip atılmış, besleyiciye sığacak şekilde kesilmiş
- 1 parça limon kabuğu, sarı kısımları, soyucu ile şerit şeklinde soyulmuş (yakl. 4 cm x 1 cm)
- 40 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g portakal suyu
-
20
g bal
veya 20 g agave şurubu - 20 g elma sirkesi
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ tk pul biber
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş, servis etmek için
- frenk soğanı, 3 cm'lik parçalar halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 694.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Kereviz Salatası
10 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 Std. 5 Min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 min
Somon Tartar
10 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20 min