Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Suppengemüse (Sellerie, Möhre, Porree), in Stücken
- 1200 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 3 TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- 100 g Suppennudeln (z. B. Buchstabennudeln oder Reisnudeln)
- 150 g Erbsen, TK
- 280 g Brühwürstchen, in Scheiben (siehe Tipp)
- 2 Prisen Muskat
- Pfeffer zum Abschmecken
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Apfel-Quark-Puffer
45min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Rosa Milchreis
50min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min