Gnocchi al verde mit Erbsen und Brühwürstchen

Gnocchi al verde mit Erbsen und Brühwürstchen

3.6 202 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Frankfurter grüne Kräuter grob gehackt
    40 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    10 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    350 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 - 2 TL
  • Pfeffer
    ½ - 1 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    600 - 700 g
  • Brühwürstchen in Scheiben (1 cm)
    200 g
  • Speisestärke
    2 EL
  • Wasser
    2 EL
  • Sahne
    100 g
  • Babyspinat, frisch
    100 g
  • Erbsen, TK
    80 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1888 mg
Protein 19 g
Kalori 2378 kJ / 568 kcal
Yağ 27 g
Lif 9.8 g
Doymuş Yağ 11 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...