
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kapya biber parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış ve kalan sap kısımları dilimlenmiş (5 mm)
- 150 g elma çekirdeksiz, dörde bölünmüş
- 30 g ay çekirdeği içi
- 25 g zeytinyağı
- 20 g limon suyu
- 1 tk tuz
-
1 ½
tk Dijon hardalı
veya 1 ½ tk hardal - 1 tk bal
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 119.7 kcal / 501 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Yağ
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Sodyum
- 363.6 mg
Alternatif tarifler
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40min
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
2h 15min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1h 10min
Demirhindi Şerbeti
13h 30min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10min