Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış ve kalan sap kısımları dilimlenmiş (5 mm)
- 150 g elma, çekirdeksiz, dörde bölünmüş
- 30 g ay çekirdeği içi
- 25 g zeytinyağı
- 20 g limon suyu
- 1 tk tuz
-
1 ½
tk Dijon hardalı
veya 1 ½ tk hardal - 1 tk bal
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 501 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 363.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Brak ocen
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Naneli Bezelye Çorbası
35 min
Sucuklu Kuru Fasulye
10hod.
Çikolata ve Kabaklı Kek
1h 25min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
Brak ocen
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Elmalı Sıcak Çay
40 min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 Min
Peynirli Omlet
15 min