Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış ve kalan sap kısımları dilimlenmiş (5 mm)
- 150 g elma, çekirdeksiz, dörde bölünmüş
- 30 g ay çekirdeği içi
- 25 g zeytinyağı
- 20 g limon suyu
- 1 tk tuz
-
1 ½
tk Dijon hardalı
veya 1 ½ tk hardal - 1 tk bal
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 501 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 363.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Cevizli Kereviz Salatası
10min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 Min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 Min
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10min
Limonata (Pastane Usulü)
15 Min
Sotelenmiş Mantar
20 Min