Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

Değerlendirme yok
Hazırlık 45 dk
Toplam 4sa
8 sneetjes

Malzemeler

Kruimeldeeg
  • suiker
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten
    170 g
  • bloem
    240 g
  • eierdooier
    1
  • zout
    2 snuifjes
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • eiwit
    1
Passievruchtensaus
  • passievruchten het vlees uitgehaald
    8
  • suiker
    50 g
Bavaroiscrème
  • volle melk
    400 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • eierdooiers
    6
  • suiker
    70 g
  • bloem
    25 g
  • maïszetmeel
    35 g
Montage
  • rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)
    3 - 4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 sneetje

Sodyum 79.4 mg
Protein 9.4 g
Kalori 2274.2 kJ / 543.6 kcal
Yağ 23.2 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 13.3 g
Karbonhidrat 77.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...