Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
veya 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porties
- Kalori
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Protein
- 89.3 g
- Karbonhidrat
- 233.2 g
- Yağ
- 161.2 g
- Doymuş Yağ
- 60.3 g
- Lif
- 23.3 g
- Sodyum
- 4487.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaanse brunch
1h 15min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Amandelbretzels
Değerlendirme yok
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Değerlendirme yok
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Değerlendirme yok
Bearnaisesaus
20 Min
Vastensoep
30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Mousse van ham
10 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.