Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
veya 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 11939 kJ / 2853 kcal
- Protein
- 145.6 g
- Karbonhidrat
- 400.5 g
- Yağ
- 87.3 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 7186.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Treccia al salmone
2 godz. 20 min
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Focaccia di zucca (TM6)
1 godz. 35 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3 Std. 50 Min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h