Cihazlar ve Aksesuarlar
Fläsk-, kyckling- och ankleverterrin med portvinsfikonchutney
Hazırlık 30 dk
Toplam 10sa 30 dk
16 portioner
Malzemeler
Terrin
-
malen kryddpeppar½ tesked
-
salt2 matskedar
-
malen svartpeppar2 nypor
-
Armagnac1 matsked
-
anklever färsk eller fryst (upptinad 5 timmar i rumstemperatur om den är fryst)300 g
-
torkade fikon150 g
-
bacon, i skivor350 g
-
färsk persilja endast blad3 kvistar
-
fläskfärs450 g
-
kycklingfärs350 g
-
grädde150 g
-
konjak40 g
-
salt1 struken matsked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
pistagenötter, osaltade, utan skal50 g
Portvinsfikonchutney
-
lök skurna i halvor100 g
-
färska fikon skuren i 1 cm klyftor400 g
-
socker200 g
-
vitvinsvinäger100 g
-
malen svartpeppar2 nypor
-
malen kanel2 nypor
-
portvin100 g
Servering
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
mikroblad20 g
-
kryddpepparbär1 tesked
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2692.4 mg
Protein
24 g
Kalori
2985.9 kJ /
713.7 kcal
Yağ
47.6 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
17.2 g
Karbonhidrat
43.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Nyårsbuffé
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stjärnpizza
Değerlendirme yok
Thaisallad med jordnötsdressing
30 dk
Gratinerad pilgrimsmussla
Değerlendirme yok
Kexgran med topping
Değerlendirme yok
Fyllda ägg
Değerlendirme yok
Avokado med ägg och laxtartar
Değerlendirme yok
Nötig Quinoasallad
Değerlendirme yok
Snabb Regnbågssallad
10 dk
Vårig grapefruktsallad
30 dk
Fänkålssallad
Değerlendirme yok
Citrongräs- och biffsallad
Değerlendirme yok
Potatisbullar med spenat
Değerlendirme yok