Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
胡麻醬
- 100 克 白芝麻
- 10 克 無鹽烤花生
- 15 克 花生油
- 20 克 醬油
- 20 克 冰糖粉
- 1 茶匙 香油
- 25 克 水
- 10 克 烏醋
- 1 茶匙 米醋
帝王蟹沙拉
- 1500 克 水
- 150 克 帝王蟹 (熟凍帶殼帝王蟹腳)
- 20 克 甜椒 (任一種類) (紅、黃皆可),切丁
- 200 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
- 100 克 美生菜, 去根、切段
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 2 g