Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 8 根 迷你紅蘿蔔
- 60 克 新鮮四季豆, 捏去頭尾,去莖、切段(約3公分)
- 60 克 油豆腐, 切塊
-
90
克 空心菜, 切段(約4公分)
veya 90 克 新鮮嫩菠菜, 切段(約4公分) - 60 克 新鮮豆芽菜
- 1000 克 水
- 2 顆 蛋
- 200 克 馬鈴薯, 刷洗乾淨,切片
- 1 根 小黃瓜, 切段(約1公分)
- 10 片 蝦餅
花生醬汁
- 1 茶匙 花生油
- 140 克 無鹽烤花生
- 1 茶匙 蝦醬
- 35 克 棕櫚糖
- 1 粒 蒜頭
- 1 根 新鮮紅辣椒, 去籽
- 100 克 椰奶
- ½ 大匙 米醋
- ½ 茶匙 鹽
- 80 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 24.6 g
- Lif
- 5.7 g