Cihazlar ve Aksesuarlar
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
16 塊
Malzemeler
-
芹菜10 克
-
洋蔥10 克
-
紅鯛魚片 切塊(約3公分)120 克
-
干貝 切塊(約2公分)130 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
玉米粉3 茶匙
-
油20 克
-
蝦卵 (isteğe bağlı) 少許,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
3.4 g
Kalori
196 kJ /
47 kcal
Yağ
3.3 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
0.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Jennifer派對料理
10 Tarif
Tayvan
Tayvan