Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
羊肉咖喱
-
500
克 羊肉碎
veya 500 克 无骨羊腿肉 ,切丁 (1公分 x 1公分) - 40 克 肉用咖喱粉
- 5 条 新鲜红辣椒 ,洗净,去籽
- 5 - 10 条 辣椒干 ,浸软
- 3 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 2 小支 咖喱叶
- 80 克 小红葱
- 10 克 蒜瓣
- 30 克 新鲜南姜
- 10 克 峇拉盏
- 1 汤匙 芫荽粉
- 50 克 水
- 40 克 食油
- 5 - 6 片 疯柑叶
- 100 克 椰浆
- 50 克 番茄酱
- 50 克 辣椒酱
- 20 克 红糖
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 2 茶匙 鸡精粉
马铃薯配料
- 800 克 水
- 700 - 800 克 马铃薯 ,切块 (2公分),去皮
- ½ 茶匙 无盐牛油
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 牛奶
- 50 克 无盐牛油
- 5 小支 欧芹 ,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1645 kJ / 393 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 592 mg