Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di patate a pasta gialla, sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di provola affumicata a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184.6 kJ / 283.1 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 449.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Tortilla di patate al vapore
45min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Baguette ripiene
5h
Banane in crema di tapioca e cocco
1 Std.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Lasagna autunnale
2 Std.