Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 36.7 g
- Yağ
- 45.3 g
- Doymuş Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 31.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25j 20 menit
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2j
Crème pâtissière
15min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Brandy custard (TM6)
15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Lemon curd (TM6)
15min