Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 36.7 g
- Yağ
- 45.3 g
- Doymuş Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 31.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strawberry and meringue semifreddo
12sa 15 dk
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Bread pastry
55min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9hod.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25 min
Steamed orange puddings
1h 25min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Delicious lemon pudding
55min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Tomato passata
1h 40min