Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Börek
1h 10 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
Havuçlu Çiğ Kek
3óra 15p
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Kahvaltılık Ezme
15min