Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 洋蔥 (約4-5顆小洋蔥),對半或垂直切成楔形
- 80 克 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊
- 30 克 橄欖油
- 20 克 奶油
- ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 1 ½ 茶匙 黑糖
- 50 克 白醋
- 25 克 麵粉
- 800 克 水
-
1
塊 牛肉高湯塊
veya 1 塊 雞高湯塊 - 1 片 乾燥月桂葉
- 1 大匙 新鮮百里香葉
- 12 片 (薄片) 法國麵包 ,略乾硬,或其他乾硬麵包
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 819 mg