南乳汁酱羊肉

南乳汁酱羊肉

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 4sa 20 dk
Toplam 5sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 白酒
    20 克
  • 香菜 洗净沥干,切小段
    40 克
  • 5 片
  • 蒜头 拍碎
    2 瓣
  • 海鲜酱
    80 克
  • 红腐乳汁
    120 克
  • 京葱 切小段
    1 根
  • 花椒 约1茶匙
    3 克
  • 花雕酒
    200 克
  • 适合炖煮的羊肉,不带骨 腿肉,切大块
    800 克
  • 20 克
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    2 根
  • 香叶
    1 片
  • 冰糖
    80 克
  • 300 克
  • 约5克
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1738.8 mg
Protein 42.7 g
Kalori 1890.5 kJ / 452.3 kcal
Yağ 10.7 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 3.8 g
Karbonhidrat 34.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...