Cihazlar ve Aksesuarlar
冬瓜烧豆皮
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
胡萝卜 切片15 克
-
红糖½ 茶匙
-
酱油30 克
-
冬瓜 切大块(约5厘米)500 克
-
生豆皮 切片2 块
-
水50 克
-
麻油½ 茶匙
-
芹菜 切末10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.226 g
Kalori
303 kJ /
72 kcal
Yağ
4.191 g
Lif
1.788 g
Karbonhidrat
6.066 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台湾四季家常菜
71 Tarif
Çin
Çin