Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ 茶匙 葛縷子
- 3 粒 蒜頭
- 3 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
- 3 枝 新鮮馬郁蘭, 只取葉子
- 1 片 萊姆皮 (1 x 3公分)
- 450 克 洋蔥, 切半
- 30 克 油
- 1000 克 牛肉塊, 切塊(3x3公分)
- 30 克 蕃茄泥
- 10 克 黃芥末
- 1 大匙 匈牙利甜紅椒粉
- 1 大匙 匈牙利辣紅辣椒粉
- 2 片 乾燥月桂葉
- 1 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) 或是自製高湯
- 2 茶匙 鹽, 可多備一點
- 400 克 水, 可多備一點
- 500 克 義大利寬麵 (鳥巢麵)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2476 kJ / 592 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 17 g