Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 去骨肉塊,去筋膜 (每塊大小約3公分)
- 300 克 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、洋蔥),切塊
- 1 粒 蒜頭
- 4 支 新鮮綜合香草 ( 如: 鼠尾草、迷迭香),只取葉子
- 150 克 粗鹽
-
30
克 紅酒
veya 30 克 水 - 1 片 乾月桂葉
- 1 粒 丁香
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 581 kJ / 138.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 14746.1 mg