Cihazlar ve Aksesuarlar
炒三鮮
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片20 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
乾魷魚 以清水泡發,切條75 克
-
花枝 切片200 克
-
蝦仁 開背去腸泥100 克
-
小黃瓜 切片110 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
蔥 切段20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.088 g
Kalori
917 kJ /
219 kcal
Yağ
3.658 g
Lif
0.796 g
Karbonhidrat
27.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan