Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 中藥材 (王不留行)
- 5 克 當歸
- 400 克 豬腳 ,切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛
- 500 克 水
- 25 克 生花生仁 ,浸泡6小時
- 25 克 乾燥黃豆 ,浸泡6小時
- ½ 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 25.694 g
- Karbonhidrat
- 3.505 g
- Yağ
- 18.119 g
- Lif
- 1.269 g