Cihazlar ve Aksesuarlar
黃豆花生豬蹄湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 6sa 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
中藥材 (王不留行)15 克
-
當歸5 克
-
豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛400 克
-
水500 克
-
生花生仁 浸泡6小時25 克
-
乾燥黃豆 浸泡6小時25 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25.694 g
Kalori
1181 kJ /
282 kcal
Yağ
18.119 g
Lif
1.269 g
Karbonhidrat
3.505 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
暖呼呼湯粥
10 Tarif
Tayvan
Tayvan