黃豆花生豬蹄湯

黃豆花生豬蹄湯

2.8 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 6sa 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 中藥材 (王不留行)
    15 克
  • 當歸
    5 克
  • 豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛
    400 克
  • 500 克
  • 生花生仁 浸泡6小時
    25 克
  • 乾燥黃豆 浸泡6小時
    25 克
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 25.694 g
Kalori 1181 kJ / 282 kcal
Yağ 18.119 g
Lif 1.269 g
Karbonhidrat 3.505 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...