
Uyumlu sürümler
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 780 g di acqua
- 500 g di patate, a pasta gialla densa pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ di cucchiaino di sale
- 500 g di fagiolini verdi lavati, a pezzi (6 cm)
- 130 g di olio vegetale ad es. olio di vinaccioli oppure olio di semi di girasole
- 60 g di scalogni
- 100 g di carote
- 20 g di prezzemolo a foglia liscia, fresco
- 15 g di succo di limone
- 10 g di senape
- 25 g di aceto
- ¼ di cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di rapanelli rossi lavati, tagliati in
quattro - 1 scatola di mais dolce (150 g), sgocciolato (140 g)
- 150 g di lattuga verde, tipo iceberg
- di crescione inglese (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 252 kcal / 1056 kJ
- Protein
- 4 g
- Yağ
- 17 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Lif
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 327 mg