Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
veya 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 291.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Griekse salade met gestoomde kip
Değerlendirme yok
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5 phút
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Zoetzure vis met rijst
1h 5 phút
Rundvlees Stroganoff
1h
Snelle Thaise kipcurry
40min