Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 25 g de lait
- 125 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 370 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de beurre, ramolli, et un peu pour les moules
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- 2 étoiles de badiane
- 2 bandes de zeste d'orange non traitée
- le jus d'une orange
- 550 g d'eau
- 120 g de rhum
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 75 de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1304 kJ / 314 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Brioches italiennes
3h 15min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min
Croustade gasconne aux pommes
45min
Kouglof alsacien
17h 10min
Baba au rhum
3h
Cannelés bordelais
13h 30min