Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 352 g
- Yağ
- 156 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berawecka d'Alsace
3h
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 godz. 45 min
Kouglof alsacien
4h 20min
Brioche à la cannelle glacée
2 godz. 20 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Cake aux fruits confits
4h 30min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3sa 20 dk
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kouglof
3sa 20 dk
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Tarte au fromage blanc et citron
7h 30min
Brioche Nanterre
4h 15min