Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 352 g
- Yağ
- 156 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kouglof alsacien
4h 20min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3 Std. 45 Min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Bredele à la cannelle
1 Std.
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 Std. 45 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min