Cihazlar ve Aksesuarlar
家烧鲳鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
去皮五花肉 切片60 克
-
油15 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头2 瓣
-
干辣椒 切段1 根
-
鲳鱼 总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)2 条
-
料酒40 克
-
生抽25 克
-
蚝油10 克
-
水150 克
-
糖 依个人口味调整5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
年糕 条状150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1444.8 mg
Protein
31 g
Kalori
2424.5 kJ /
580 kcal
Yağ
26 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
7.2 g
Karbonhidrat
53.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快手海鲜料理
10 Tarif
Çin
Çin