Cihazlar ve Aksesuarlar
青椒肉丝浇头
Hazırlık 20 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋清15 克
-
猪里脊肉 切0.5×5厘米的细丝180 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
糖2 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
油40 克
-
姜 切丝1 片
-
青椒 切0.5×5厘米的细丝220 克
-
水5 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1759 mg
Protein
20.2 g
Kalori
2161 kJ /
516.5 kcal
Yağ
39.9 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
19.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin