Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肉餡餅
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 30 dk
10 塊
Malzemeler
-
牛五花肉 去筋、切塊(約3公分)300 克
-
溫水 (約55°C~70°C)150 克
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽¾ 茶匙
-
油1 大匙
-
薑10 克
-
蔥 切段(約2公分)120 克
-
蛋 稍微打散1 顆
-
醬油1 大匙
-
細砂糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 大匙
-
沙拉油 適量,油煎用
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
6.8 g
Kalori
962 kJ /
230 kcal
Yağ
15.1 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
16.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品美味秘密
157 Tarif
Tayvan
Tayvan