Cihazlar ve Aksesuarlar
麻辣牛肉乾
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
乾辣椒20 克
-
牛腱 切塊(約2公分),先以滾水川燙600 克
-
薑 切片15 克
-
蒜苗 只取蒜白,切段50 克
-
八角2 顆
-
花椒粒½ 茶匙
-
蠔油50 克
-
鹽1 茶匙
-
醬油40 克
-
糖40 克
-
米酒1 大匙
-
水750 克
-
花椒粉2 茶匙
-
辣椒粉 依個人喜好添加1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
33 g
Kalori
1300.5 kJ /
311.2 kcal
Yağ
10.5 g
Lif
5 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
非辣不可
11 Tarif
Tayvan
Tayvan