Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 100 g di pomodorini
  • 15 g di pinoli + q.b.
  • ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ¾ di cucchiaino di sale + q.b.
  • 600 g di acqua
  • 160 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
  • 100 g mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    100 g burrata, a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1619.2 mg
Protein 34.4 g
Kalori 3739.2 kJ / 893.7 kcal
Yağ 55.2 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 16.8 g
Karbonhidrat 65.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...