Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 350 - 800 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 0.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 20.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min