Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 300 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 0.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 24.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie papryki
20min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min