Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 350 g karkówki wieprzowej, chudej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonej
- 650 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 1 jajko
- 2 płaskie łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- olej, do posmarowania folii
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 594.5 kJ / 142 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 396.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Śledzie po kaszubsku
13 godz. 45 min
Baleron z karkówki
50h 30min
Drobiowa pieczeń z Varomy
1h 15min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8hod. 50min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25 min
Pasztet z piersi indyka
2 godz.
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Schab chrzanowy
2h 30min
Rolada mięsna
1h 10min
Pieczeń rzymska
1h 25 min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1 Std. 30 Min